Mayke designs your interior is in 2017 opgericht door Mayke Uitman.

 

"Op het Hout- en Meubileringscollege raakte ik bekend met de diversiteit aan materialen en leerde ik de basisprincipes van het inrichten. 

 

Op de Design Academie Artemis in Amsterdam, richting interieurarchitectuur & concept, leerde ik het visualiseren van trends en trendvoorspelling voor interieurconcepten.  Ik leerde alles over vorm, kleur, licht, materiaal, beleving aspecten, ruimte en interieurproducten. Het maakte van mij een expert in het verbeteren van leefomgevingen en het veraangenamen van de belevingswereld van de eindgebruiker.  

 

Bij een gerenommeerde design winkel  heb ik 13 jaar lang deze kennis in praktijk mogen brengen, maar de behoefte om (nog) creatiever bezig te kunnen zijn met interieur, werd steeds groter, waardoor ik in 2017 gestart ben met mijn eigen bedrijf. Hierdoor ben ik onafhankelijk geworden wat betreft collectie en kan ik me meer toeleggen op het duurzaam inrichten, wat ik een belangrijk aspect vind van het interieur en waar gelukkig steeds meer mensen mee bezig zijn.

 

De grote diversiteit aan mensen die ik heb mogen helpen met de inrichting van hun huis heeft me veel mensenkennis en ervaring gegeven. Het lukt me steeds weer om een huis tot een echt thuis te maken en de smaak van mijn klant te vertalen naar een passend en verrassend interieur. Inmiddels doe ik dit samen met een team van professionals, die allemaal hun sporen, op het gebied van interieurinrichting, verdiend hebben."

Mayke designs your interior is een ontwerpstudio voor interieurarchitectuur, lichtadvies en styling. Interieurontwerp, interieuradvies, interieurontwerp, interieurstyling , kleuradvies en lichtadvies.. Voor particulieren en bedrijven.  Mayke is gevestigd in Pijnacker, maar is werkzaam in heel Nederland. Zo heeft Mayke opdrachten gerealiseerd in Delft, Delfgauw, Zoetermeer, Den Haag, Voorburg,  Leidschendam, Rotterdam,  Nootdorp en Berkel en Rodenrijs..