Ik zou mezelf omschrijven als gepassioneerd, creatief, rustig, empatisch, daadkrachtig, en punctueel. Daarnaast durf ik van mezelf wel te zeggen dat ik veel kleurgevoel, materiaal-, collectie- en mensenkennis heb.

Als heel klein meisje al, vond ik het super leuk om met interieur bezig te zijn. Destijds kwam het nog niet veel verder dan het inrichten van mijn Barbiehuis tot mijn eigen slaapkamer.

 

Het Hout- en Meubileringscollege was voor mij dan ook een logische stap, en een geslaagde, zo bleek. Ik raakte bekend met de diversiteit aan materialen en leerde de basisprincipes van het inrichten. Van gordijnen naaien, het maken van een pen- en gat verbinding tot aan het leggen van marmoleum: ook de praktijk ontbrak bij deze opleiding niet.

 

Op de Design Academie Artemis in Amsterdam, richting interieurarchitectuur & concept, leerde ik het visualiseren van trends en trendvoorspelling voor interieurconcepten.  Ik leerde alles over vorm, kleur, licht, materiaal, belevings aspecten, ruimte en interieurproducten. Het maakte van mij een expert in het verbeteren van leefomgevingen en het veraangenamen van de belevingswereld van de eindgebruiker.  

 

Bij Bentveld Interieur in Leiden mocht ik de afgelopen 12 jaar alle kennis in praktijk brengen, maar de behoefte om (nog) creatiever bezig te kunnen zijn met interieur, werd steeds groter, waardoor ik in 2016 gestart ben met mijn eigen bedrijf. Hierdoor ben ik onafhankelijk geworden wat betreft collectie en kan ik meer meer toeleggen op het duurzaam inrichten. Want naast mensen blij maken en een goed gevoel geven over hun interieur, vind ik de zorg voor onze aarde nog veel belangrijker.

 

De grote diversiteit aan mensen die ik heb mogen helpen met de inrichting van hun huis heeft me heel veel mensenkennis en ervaring gegeven. Het lukt me steeds weer om een huis tot een echt thuis te maken en de smaak van mijn klant te vertalen naar een passend en verrassend interieur. Inmiddels doe ik dit met een team van hele fijne mensen om mij heen, die allemaal hun sporen verdiend hebben op het gebied van interieur ontwerpen.

 


Mayke designs your interior is een ontwerpstudio voor interieurarchitectuur, lichtadvies en styling. Interieurontwerp, interieuradvies, interieurontwerp, interieurstyling , kleuradvies en lichtadvies.. Voor particulieren en bedrijven.  Mayke is gevestigd in Pijnacker, maar is werkzaam in heel Nederland. Zo heeft Mayke opdrachten gerealiseerd in Delft, Delfgauw, Zoetermeer, Den Haag, Voorburg,  Leidschendam, Rotterdam,  Nootdorp en Berkel en Rodenrijs..   

 


mayke designs your interior

brink van kruimeltje 6

2641 bx pijnacker

info@mayke.design

06-14 77 96 10